cookie-og-privatlivspolitik
Fredag 6. november klokken 16 signerer Irina Olsen bøger hos Bog & Idé i Nykøbing.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Mød Irina på fredag

I forbindelse med udgivelsen af bogen besøger Irina Bog & Idé i Nykøbing.
05. november 2020 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Irina (Olsen) the Diva er i dag en af Danmarks største beauty-bloggere, men vejen til at blive en succesfuld forretningskvinde har været snørklet og fyldt med modstand.

I bogen Irina - jeg rejser mig hver gang, fortæller hun om at vokse op som skøjteprinsesse i Ukraine under et strengt olympisk træningsregime. Om at føle sig fremmed og uvelkommen, da familien flytter til Danmark. Om hvor stigmatiserende det er at være kendt fra reality-tv. Og om hvordan hun håndterede sin kærestes misbrug.

I forbindelse med udgivelsen af bogen besøger Irina Bog & Idé i Nykøbing fredag 6. november klokken 16, hvor hun vil signere bøger.

- Vi overholder naturligvis alle restriktioner i denne forbindelse. Irina vil være at finde i et særskilt lokale ved siden af butikken, hvor man vil blive lukket ind lidt af gangen, fortæller Katrine Koch fra Bog & Ide.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce