cookie-og-privatlivspolitik
Sallys far Thomas Brunstrøm fortæller om sine bøger lørdag 12. juni.
Sallys far Thomas Brunstrøm fortæller om sine bøger lørdag 12. juni.
Foto: Guldbib.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Mød Sallys fars far på biblioteket

Lørdag 12. juni klokken 10.30 kan du og (børne)børnene møde manden bag Sallys far - Thomas Brunstrøm.
11. juni 2021 kl. 06:48 Af Katrine Sabroe Christensen

GULDBORGSUND Kender du Sallys far? Eller måske kender du nogen, som Sallys far?

Sallys far er sygt pinlig - det synes Sally i hvert fald.

Han gider ikke være voksen, og så fortæller han de vildeste løgnehistorier og bander, selvom man hverken må lyve eller bande. Lørdag 12. juni klokken 10.30 kan du og (børne)børnene møde manden bag Sallys far, når Guldborgsund-bibliotekerne får besøg af forfatteren Thomas Brunstrøm i Salen på Hovedbiblioteket.

Her fortæller forfatteren bag den populære børnebogserie blandt andet om, hvordan bøgerne er blevet til; For gad vide hvor meget af det pinlige, der sker i bøgerne, også er sket i virkeligheden? Og mon Sally, Eddie og Svend virkelig findes? I løbet af arrangementet læser Thomas Brunstrøm også op fra sine bøger og besvarer spørgsmål. Afslutningsvist er der Sallys far-quiz med bogpræmie til vinderen og gratis plakater til alle interesserede børn - med eller uden autograf.

Tag din far eller en anden voksen i hånden, og kom og få den sjoveste oplevelse sammen med Sallys far! Det er gratis at deltage i arrangementet, der er støttet af Statens Kunstfond. Dog skal alle have billet, så husk at booke billetter på guldbib.dk.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE