cookie-og-privatlivspolitik
Torsdag 18. november klokken 19 gæster Stephan Grabowski Hovedbiblioteket med sit foredrag "Engle i mit cockpit - musik som brobygning mellem kulturer".
Torsdag 18. november klokken 19 gæster Stephan Grabowski Hovedbiblioteket med sit foredrag "Engle i mit cockpit - musik som brobygning mellem kulturer".
Foto: Guldbib.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Musik som brobygning

Love Shop" musiker om musik som brobygning mellem kulturer
16. november 2021 kl. 11:08 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Den danske musiker Stephan Grabowski har jagtet lyd og udtryk hele sit liv. Oprindeligt sammen med Lars H.U.G. og Love Shop - siden med en lang række anmelderroste soloudgivelser gennem de sidste 25 år. De sidste 14 år har han indspillet og turneret intensivt i blandt andet Indien, Pakistan og Etiopien. Ikke mindst med det internationalt anerkendte dansk-pakistanske Sufi rockband Rocqawali, der gennem mange af Pakistans største TV-shows er nået ud til godt 200 millioner mennesker over de sidste syv år.

Torsdag 18. november klokken 19 gæster Stephan Grabowski Hovedbiblioteket med sit foredrag "Engle i mit cockpit - musik som brobygning mellem kulturer", som bygger på hans egen bog "Engle i mit cockpit". Til foredraget fortæller han om sin barndomstid i Kenya og tager publikum op gennem inderkredsen af den danske rockbranche i 80'erne og 90'erne helt ind til kernen af Bombays Bollywood-miljø og ind i hjertet af de pakistanske Sufiers qawwali-musik. Til slut runder han også Etiopiens musikbranche, der i dag blomstrer parallelt i to sideløbende årtusinder.

Oplev et foredrag om musikkens sande natur. Denne unikke kommunikationsform, der via toner kan formidle de helt grundlæggende følelser i det at være menneske. Om hvordan forskellige kulturer og musik konstant afspejler hinanden. Ikke mindst de mennesker og kulturer, der skaber noget af den musik, som størstedelen af jordens befolkning lytter til dagligt, som er al den musik, som ikke har rødder i USA og England.

Du kan købe biletter til arrangementet på guldbib.dk eller på biblioteket.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE