cookie-og-privatlivspolitik
Sidst Sofie Flader og resten af NFH var i aktion i Bambusa Kvindeligaen var hjemmekampen 17. november mod Team Esbjerg. På søndag gælder det så Skanderborg.
Sidst Sofie Flader og resten af NFH var i aktion i Bambusa Kvindeligaen var hjemmekampen 17. november mod Team Esbjerg. På søndag gælder det så Skanderborg.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

NFH mod Skanderborg - uden tilskuere

Søndag fløjtes op for anden halvdel af grundspillet i Bambusa Kvindeligaen.
01. januar 2022 kl. 08:40 Af Manfred Sørensen

NYKØBING I december har rigtig mange håndboldinteresserede naturligvis fulgt med i det danske kvindelandsholds bedrifter ved verdensmesterskaberne i Spanien, hvor holdet i en meget spændende semifinale mod Frankrig var meget tæt på at tilkæmpe sig en finaleplads. Desværre havde Frankrig både heldet og dygtigheden i den intense slutfase til stor ærgrelse for de danske spillere og fans.

Danmark rejste sig dog i den grad fra skuffelsen, da det et par dage senere gjaldt den lille finale, nemlig kampen om tredjepladsen mod Spanien. Værterne blev på suveræn vis besejret og det blev helt fortjent til bronzemedaljer til Danmark, der dog "kun" havde tidligere NFH-spillere på holdet dennegang.

Men søndag 2. januar skal NFH-spillerne så i aktion igen i Bambusa Kvindeligaen, der jo har ligget stille siden midten af november.

Første modstander i det nye år er Skanderborg i et opgør, der spilles klokken 18 i Lånlet Arena, hvor der dog ikke bliver åbnet for publikum grundet de seneste corona-restriktioner. Men også uden det store og trofaste hjemmepublikums opbakning bør NFH kunne sikre sig to point. For selv om østjyderne i denne sæson har vist gode takter, vil det være en gedigen overraskelse, hvis Skanderborg får noget med hjem. Det første opgør endte med en sejr til NFH på 31-29.

NFH indtager her halvvejs i grundspillet femtepladsen med 14 point for syv sejre, mens Skanderborg ligger på niendepladsen med ni point.

Annonce

De otte bedstplacerede efter grundspillet går videre til slutspillet. Det er nok ikke så sandsynligt, at NFH kan forbedre femtepladsen, idet der immervæk er hele fem point op til Herning-Ikast på fjerdepladsen. Under NFH ligger Silkeborg-Voel KFUM og København Håndbold - begge med 13 point - og derefter Horsens Elite på ottendepladsen med 12 point.

Kampen kan streames på ineternettet og høres live på Radio Sydhavsøerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE