cookie-og-privatlivspolitik
Sofie Olsen og Johanna Forsberg var højt flyvende i det første opgør - pokalkampen - mod Team Esbjerg. 49 timer senere kom alle NFH'ere ned på jorden igen.
Sofie Olsen og Johanna Forsberg var højt flyvende i det første opgør - pokalkampen - mod Team Esbjerg. 49 timer senere kom alle NFH'ere ned på jorden igen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Næste hårde nyser venter

Sejr og nederlag til Team Esbjerg med to dagens mellemrum. Nu kommer stærke Odense på besøg.
14. september 2020 kl. 09:05 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING/ESBJERG To håndboldkampe forløber sjældent ens. Ja, faktisk kan de være næsten som dag og nat ...

Det var lige netop var der var tilfældet for de to kampe i sidste uge mellem NFH og Team Esbjerg, nemlig først pokalkampen i mandags i Lånlet Arena i Nykøbing og to dage senere, i onsdags, i Blue Water Dokken i Esbjerg.

I mandags spillede NFH sæsonens hidtil suverænt bedste kamp i Santander Cup's 1/16-finale. Med tålmodigt og klogt angrebsspil samt et forsvar, der i den grad tog fat, lykkedes det Jakob Larsen og Kenneth "Salle" Sahlholdts piger at byde de vestjyske favoritter op til dans. Og ikke nok med det. For det hele blev krydret med en fortrinlig målvogter i Louise Egestorp, hvilket i sidste ende gjorde overraskelsen perfekt - de danske mestre blev sendt ud af pokalturneringen med 28-24.

Desværre - og måske også lidt forventet - kunne de gule ikke leve op til dette resultat, da de to hold så stødte sammen blot 49 timer senere i Esbjerg i Bambusa Kvindeligaen. Her var der lagt i kakkelovnen fra vestjydernes side.

NFH fulgte med til 15-13, men herefter var det også slut med blot en flig af spænding. Team Esbjerg buldrede derudaf og pulveriserede gæsterne fra Falster med 38-26 og fik sin revanche og den fjerde sejr i ligaen ud af fire mulige. NFH må indtil videre nøjes med sine to point.

Om det bliver til flere på tirsdag i indeværende uge er nok det helt store spørgsmål. For her får NFH besøg af en anden af medaljeaspiranterne, nemlig Odense Håndbold, der hidtil kun har tabt til Team Esbjerg.

Kampen spilles i LånLet Arena klokken 20.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce