cookie-og-privatlivspolitik
NFC's offensiv har på det seneste fungeret ganske fin. Lad os håbe det også bliver tilfældet lørdag i Vanløse Idrætspark.
NFC's offensiv har på det seneste fungeret ganske fin. Lad os håbe det også bliver tilfældet lørdag i Vanløse Idrætspark.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Næste hurdle for NFC: Vanløse IF ude

Dagens modstander har leveret svingende resultater. Weekend uden lokalopgør i Sjællandsserien.
24. oktober 2020 kl. 06:14 Af Manfred Sørensen

Annonce

LOLLAND-FALSTER Det er efterhånden nogle år siden, at LF's fodboldflagskib fra NFC har gæstet opvisningsbanen i Vanløse Idrætspark for at møde de lokale helte fra Vanløse IF i et turneringsopgør.

Men i dag lørdag er det tilfældet, og som i de fleste af kampenene i denne sæson stiller nedrykkerne fra NFC op som favorit. Men det sker mod et mandskab, der de seneste sæsoner har hørt til 2. divisions bedre hold. Også i indeværende sæson, hvor kampen i Vanløse markerer 9. spillerunde, hører københavnerne til i den øverste halvdel. Blandt andet er det blevet til sejre over arvefjenden fra Brønshøj på udebane og Slagelse med 3-0 i Vanløse. Til gengæld har holdet også fejlet hjemme til oprykkerne fra Roskilde KFUM med 2-4.

Med andre ord, så er Vanløse selvfølgelig til at tale med - også i egen hule.

Udover kampene i 2. division kan NFC også se frem til et pokalopgør i Sydbank Pokalens tredie runde mod 1. divisions tophold fra Esbjerg FB. Kampen skal spilles i november i CM Arena. NFC kvalificerede sig til tredie runde ved at lammetæve Skjold Birkerød med 6-0 i Birkerød.

I Sjællandsserien skal samtlige fem lokale klubber i kamp i dag lørdag - og for en gang skyld er der dog ikke et lokalopgør i vente.

NFC's divisionsreserver, LUIF og FC Nakskov spiller alle på udebane. NFC skal til Slagelse, LUIF til Gærslev IF og FC Nakskov til Haslev FC.

Væggerløse har klokken 15.30 fordelen af hjemmebanen NBJ Arena mod Tuse IF. Samtidig med det opgør spiller NFB i KL Køleteknik Arena i Nr. Vedby. Her er modstanderen Herlufsholm GF.

I Lolland-Falster Seriens grundspil er der følgende program: Lørdag klokken 13.30 NFB-Maribo, Systofte-FC Nakskov og klokken 15.30 NFC-Rødby.

Søndag klokken 10.45 Eskilstrup-ØUB, TGB-Stubbekøbing, Branderslev-DMI og klokken 13 B. Frem-Søllested.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce