cookie-og-privatlivspolitik
Det er i husets garage, at Chillie Ottesen har indrettet sin lille butik med tøj fra primært Italien og Frankrig.
Foto: CC-Clothing

Ugeavisen Guldborgsund

Netbutik åbner fysisk butik på Randersvej

CC-Clothing åbner i privaten, og i butikken finder du unikke styles fra Frankrig og Italien.
17. august 2021 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING I noget tid har Chillie Ottesen kørt sin webbutik CC-Clothing på nettet, men nu er tiden kommet til at tilbyde kunderne en fysisk butik også - i forbindelse med hendes eget hjem på Randersvej 10 i Nykøbing.

- Efter at have fået børn prioriterer jeg min tid anderledes. Derfor er det en fordel for mig at være hjemme. Jeg har derfor valgt at indrette vores garage til en hyggelig butik - fyldt med lækkert tøj og accessories til alle kvinder. Jeg ønsker at imødekomme kunderne med fleksible åbningstider, så man er altid velkommen til at kontakte mig med et ønsket tidspunkt, og derudover har butikken selvfølgelig åbent i hverdage samt lørdag og nogle søndage, fortæller Chillie Ottesen, der har 15 års erfaring fra detailbranchen.

Hun køber tøjet ind primært fra Italien og Frankrig, så i butikken finder du unikke styles, der er få eksemplarer af hver.

- Webshoppen cc-clothing.dk holder åbent hele tiden, og her kan du få en forsmag på de styles, du finder i butikken. Men jeg vil være glad for at få besøg i min lille butik, og jeg glæder mig meget til at komme i gang, smiler Chillie Ottesen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE