cookie-og-privatlivspolitik
I mange år er Nordfalsters Avis udkommet i det nord- og østfalsterske område. Nu dækkes området af Ugeavisen. På den måde samles hele Guldborgsund Kommune i én ugeavis.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Nu en del af Ugeavisen

Nordfalsters Avis er nu helt implementeret i Ugeavisen Guldborgsund.
25. april 2020 kl. 09:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

GULDBORGSUND Nordfalster har i masser af år haft sit eget distriktsblad, der udkom som selvstændig ugeavis til i alt 8.600 hustande.

De seneste måneder har Nordfalsters Avis været bragt som et indlæg - eller tillæg om man vil - i Ugeavisen Guldborgsund.

I FT Gruppen er vi af den opfattelse, at det giver rigtig god mening nu at implementere Nordfalsters Avis 100 procent i Ugeavisen Guldborgsund, hvad angår annoncering og det redaktionelle stof fra det nordfalsterske, akkurat som vi gør med annoncer og historier fra det midtfalsterske, sydfalsterske og østlollandske.

På denne måde samler vi hele Guldborgsund Kommune i én ugeavis. Det betyder, at annoncører fra Nordfalster, ligesom alle andre annoncører, får deres budskab ud i hele vores udgivelsesområde, nemlig Guldborgsund i et ugentligt trykoplag på 32.489 og i sommerferieugerne i et oplag på 38.189.

Ligesom det var tilfældet på Nordfalsters Avis er det Alice Martendal Olsen, der er områdets mediekonsulent. Alice kan kontaktes på amo@figruppen og på tlf. 2788 3422.

Med hensyn til redaktionel stof er Ugeavisens to skribenter, redaktør Manfred Sørensen og journalist Katrine Sabroe Christensen, klar til at modtage mails med videre på redaktion@ugeavisen-guld.dk

Vi byder endnu engang nye annoncører og læsere på Nordfalster velkommen i Ugeavisen og ser frem til fortsat at berette om stort og småt fra området.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce