Ugeavisen Guldborgsund

Nu gælder det turneringen

TMS Ringsted var for stor en pokal-mundfuld for NFH, der til gengæld har generobret 1. pladsen i 3. division.

NYKØBING At der er forskel på et førerhold i 3. division og et mandskab, der er på vej til Håndboldligaen, blev 250 tilskuere vidner til i sidste uge i Lånlet Arena. Her havde NFH's mænd budt TMS Ringsted op "til dans" i femte runde af DHF's Landspokalturnering også kaldet Santander Cup.

Gæsterne fra det midtsjællandske, der er favorit til 1. divisions direkte oprykning til landets bedste række sejrede med 36-22 efter en føring på 19-9 ved pausen.

Som ventet havde NFH svært ved at holde gæsterne fra at lave et hav af mål på contraangreb, der så blev suppleret af scoringer på gennembrud efter flotte og sikre kombinationer. Hurtigt stod det 14-6 og en overgang i starten af anden halvleg sågar 23-11.

Men NFH'erne skal roses. Holdet spillede frisk til og kæmpede sig op på 30-21 inden gæsterne igen strammede grebet.

Nu er eventyret i pokalen slut. Det er det ikke i 3. division, for her har det hidtidige førerhold fra Hvidovre i løbet af to spillerunder mistet fire point og sat sin tre-points føring til NFH over styr. NFH indtager dermed igen den direkte oprykningsplads her hvor der resterer fem kampe. Næste modstander er Roskilde onsdag på udebane.