cookie-og-privatlivspolitik
Morten Andersen og Jeanette Wang håber gæsterne vil tage godt imod det nye tiltag med mulighed for at overnatte.
Morten Andersen og Jeanette Wang håber gæsterne vil tage godt imod det nye tiltag med mulighed for at overnatte.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Nu kan du blive og sove

Onsdag 16. juni inviterer Golf & Fun Park i Marielyst til åbent hus i stedets nye hytter.
15. juni 2021 kl. 06:04 Af Katrine Sabroe Christensen

MARIELYST Morten Andersen og Jeanette Wang, indehavere af Golf & Fun Park på Bøtø Ringvej, vil gerne have, at deres gæster bliver lidt længere. Faktisk så længe, at gæsterne bliver og sover. Så sidste sommer gik projektet om at opføre nogle hytter i gang.

Så parret er glade for, at de onsdag 16. juni klokken 16 kan invitere alle interesserede til åbent hus for at se nærmere på stedets sidste nye tiltag.

- En feriehytte er på 32 m2, og den har plads til seks overnattende gæster, og så er den ellers udstyret med alt, du skal bruge til nogle gode dage. Hytten rummer toilet og bad, et lille køkken med opvaskemaskine, tv og gratis wifi. Til hver hytte hører der en hyggelig terrasse med el-grill, og det er tilladt at tage hunden med mod et mindre tillæg, fortæller Jeanette Wang, der tilføjer:

- Man kan max booke fire overnatninger, og bor man i en af hytterne har man også gratis adgang til vores park og alle vores golfspil. Sengelinned og håndklæder skal medbringes, eller bestilles ved bookning.

Gæsterne har derudover mulighed for at bestille morgenmad eller en lækker grillpakke.

Annonce

Der åbnes op for muligheden for online booking på Golf & Fun Parks hjemmeside 1. juli.

- Vi håber, at gæsterne vil tage godt imod vores nye tiltag, og lige nu er planen, at man kan leje hytter hele året. Jeg tænker, det også kunne være en fin løsning for klubber eller foreninger, der arrangerer lejrskole. Her er jo ihvertfald rig mulighed for sjove aktiviteter. Vi har blandt andet lige anlagt en ny beach soccer bane, multibane og fodboldbane tæt ved hytterne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE