cookie-og-privatlivspolitik
Kom og prøv svømning i åbent vand ved Ndr. Bådlaug torsdage i ugerne 32-36.
Kom og prøv svømning i åbent vand ved Ndr. Bådlaug torsdage i ugerne 32-36.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Nu kan du prøve at svømme på åbent vand

Guldborgsund Triathlonklub tilbyder gratis introduktion til svømmetræning i åbent vand i ugerne 32 - 36.
28. juli 2020 kl. 05:31 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

GULDBORGSUND Kom til gratis svømmetræning i åbent vand.

Sådan lyder tilbuddet til alle voksne fra Guldborgsund Triathlonklub, fem torsdage fra 6. august klokken 18. Svømning i åbent vand er mere populært end nogensinde før, og det er in at flytte sin træning ud i naturen.

For at endnu flere kan prøve at svømme i havet, søer eller åer, så tilbyder Guldborgsund Triathlonklub et træningsforløb for dem som i forvejen kan svømme et par 100 meter crawl, men har mod på mere i åbent vand.

- I juni måned afviklede vi med stor succes et lignende forløb, hvor alle 10 pladser blev besat. Tilbagemeldingerne fra deltagerne var alle meget positive, hvorfor vi gentager forløbet i august, udtaler Thomas Urfeldt, formand i Guldborgsund Triathlonklub.


Motion under åben himmel

Svømning i åbent vand er et motionstilbud til dig, som har mod på at udfordre dig selv og som foretrækker at dyrke motion under åben himmel. Er du vant til at svømme i svømmehallen, så kan du også sagtens prøve kræfter med
svømning i åbent vand.

- Med svømning i åbent vand får du effektiv træning, mentale og fysiske udfordringer i pagt med naturen - og så bliver du selvfølgelig en bedre svømmer, fortæller Thomas Urfeldt.

Det er Bevæg dig for livet - Svømning og openwater.dk, som afholdes i svømmeklubber over hele landet.


Ugerne 32 - 36

Guldborgsund Triathlonklub tilbyder gratis introduktion til svømmetræning i åbent vand i ugerne 32 - 36, så kom og se, om det er noget for dig - og tag gerne en ven med. Tilmelding foretager du via facebookgruppen "Guldborgsund Triathlonklub - offentlig side".

- Til den gratis svømmetræning møder du vores rutinerede træner Clara Neumann, der kan lære dig om de særlige svømmetekniske færdigheder, som svømning i åbent vand kræver. Du lærer om, hvordan du navigerer i det åbne vand, om vejr- og strømforhold og ikke mindst om sikkerhed. Forhåbentlig bliver du så bidt af det, at du får lyst til mere, siger Thomas Urfeldt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce