cookie-og-privatlivspolitik
Nu hvor 0. til 5. klasser må komme i skole igen, skal der gang i salget af skolegear igen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Nu skal der gang i skolestarten for de små

Indkøbsmønsteret har ikke været som det plejer hos Bog & Ide og Legekæden i Nykøbing.
29. april 2020 kl. 10:07 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Bog & Ide og Legekæden i Nykøbing har ikke haft lukket på grund af corona-krisen, og her glæder det indehaver Katrine Koch, at der begynder at komme mere liv i byen.

- Jeg oplever, at kunderne er gode til at tage hensyn til hinanden, og vi har selvfølgelig også taget vores forholdsregler med afspritning og afmærkning på gulvet. Der har selvfølgelig i en periode været mere stille, end der plejer på dette tidspunkt af året, hvor de store børnehavebørn rykker i skole, så nu skal der gang i salget af skoletasker, penalhuse, og hvad der ellers hører sig til at det rigtige udstyr til den store dag. Men vi har godt nok solgt en del opgavebøger og andet til børnene, mens de har gået derhjemme og ventet, smiler Katrine Koch.

Hun fortæller, at bogsalget er gået ok, for som Katrine siger; - Folk har jo skulllet bruge tiden på noget.

- Højskolesangbogen har fået en renæssance, og Biblen er udkommet i en 2020 udgave, så den har der også været efterspørgsel på. Og så er vi jo blevet beriget med godt vejr, så der har været gang i alt til udeleg. Her har skolerne også købt flittigt ind af sjippetov, bolde med mere, nu hvor eleverne skal være mere ude.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce