cookie-og-privatlivspolitik
Gode, gamle, danske kendinge spiller med i Retfærdighedens Ryttere.
Gode, gamle, danske kendinge spiller med i Retfærdighedens Ryttere.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Ny film med stjernecast

Nogle af de største danske skuespillere er med i den nye film Retfærdighedens Ryttere.
18. november 2020 kl. 09:08 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING På torsdag er biografen på Slotsbryggen klar med to nye film på plakaten. Castet bag ikon-filmen Blinkende Lygter er tilbage som Retfærdighedens Ryttere. Instruktøren Anders Thomas Jensen stod også  bag De Grønne Slagtere og Adams Æbler, så er alle vist godt med på, hvilket univers vi bevæger os i.

Filmen handler om militærmanden Markus, der må drage hjem fra krig for at tage sig af sin teenagedatter, da hans kone dør i en tragisk togulykke. Eller er det nu en ulykke? Matematiknørden Otto, der var ombord på toget, mener nemlig, at en større konspiration står bag, og sammen med hans to excentriske venner Lennart og Emmenthaler, mener han at have beviser. De opsøger Markus, som er opsat på at få hævn over sin kone, og de begiver sig ud på et retfærdighedstogt. I filmen ses blandt andet Mads MikkelsenNikolaj Lie KaasNicolas Bro og Lars Brygmann.

Og så tager biografen forsigtigt hul på julen med den danske Malous Jul - i rollen som nissen Nils ses Lars Ranthe. Den danske familiefilm Malous Jul handler om den trodsige pige Malou, der ender i en ny plejefamilie på den lille ø Lunø. Men Malou hader både jul og øen...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE