cookie-og-privatlivspolitik
Robert Downey Jr. i det nye ansigt bag rollen som Doctor Dolittle. Filmen har premiere på torsdag.
Robert Downey Jr. i det nye ansigt bag rollen som Doctor Dolittle. Filmen har premiere på torsdag.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Ny herlig omgang Dr. Dolittle

Eddie Murphy er skiftet ud med Robert Downey Jr. i rollen som den excentriske dyrlæge.
23. januar 2020 kl. 09:15 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Torsdag 23. januar har biografen på Slotsbryggen igen premieredag - og denne gang får publikum et gensyn med Dr. Dolittle - denne gang med Robert Downey Jr. I hovedrollen.

Komedien Dolittle handler om den excentriske dyrlæge Dr. John Dolittle, som efter at have mistet sin kone lever bag de høje vægge i Dolittle Manor med hans eksotiske dyr som selskab. Men da den unge dronning bliver alvorligt syg, bliver en modvillig Dolittle tvunget til at sejle på et episk eventyr til en mytisk ø på jagt efter en kur.

Her må dyrlægen genfinde sig selv og sit mod, da han støder på gamle bekendtskaber og opdager nye, fantastiske dyr. Filmen er baseret på den populære børnebogsserie af samme navn, der tidligere blev filmatiseret i 1967 og igen i 1998 med Eddie Murphy i Doctor Dolittle.

Derud over biografen også klar med en forpremiere; nemlig Ellevilde Ella lørdag 25. januar klokken 13.30. Ellevilde Ella er en varm og morsom film for hele familien, der viser, hvor magiske venskaber kan være. Filmen følger Ella, der skal lave en spektakulær cirkusforestilling med sin bedste ven, Mikkel. Alting ændrer sig dog, da Johnny flytter til kvarteret, og Ella begynder hurtigt at føle sig udenfor. En dag løber Mikkel hjemmefra, og nu er Ella nødt til at samarbejde med Johnny for at få Mikkel hjem igen. Filmen er baseret på den populære tegneserie af samme navn.

Og så en enkelt særforestilling onsdag 29. januar klokken 18.30 - nemlig filmen A Rainy Day In New York. Det er Woody Allens romantiske komedie, der ellers ikke er planlagt til dansk biografpremiere. Filmen har Timothée Chalament, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law og Liev Schreiber på rollelisten og finder sted i New York. Her følger publikum et ungt, nyforelsket par, der bliver forført af New Yorks fantastiske muligheder og dem, der befolker den.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce