cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

NFH kan sikre sig to vigtige point torsdag klokken 19.30, hvor Ajax København kommer på besøg.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Ny hjemmekamp venter NFH: Ajax kommer

Københavnerene er blevet stærkere og har allerde seks point.
13. oktober 2021 kl. 10:16 Af Manfred Sørensen

Efter en række nederlag - hjemme til Horsens og ude til Herning-Ikast samt i pokalen til Team Esbjerg - kom NFH's kvinder heldigvis op på hesten igen, da Randers HK forrige fredag blev besejret med 26-22 for øjnene af 953 tilskuere i Lånlet Arena. Sejren betød, at NFH indtager fjerdepladsen i Bambusa Kvindeligaen med otte point, som man deler med Team Esbjerg. De bedste otte hold går videre til forårets slutspil.

Næste vigtige skridt i den retning kan de gule tage på torsdag klokken 19.30, hvor Ajax København kommer på besøg. Klubben fra Vesterbro er bestemt ikke længere en af prygleknaberne i rækken og har da også allerede seks point på kontoen og ambitioner om slutspil. Så formentligt venter der NFH alt andet end en walk over.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE