cookie-og-privatlivspolitik
- Vi er glade for at kunne imødekomme kundernes ønsker. Jeg er sikker på den nye model falder i god jord hos vores kunder, lyder det fra skohandler Jan Schwaner.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Ny mere fleksibel udgave

Skoringen i Nykøbing hilser foråret velkommen med Børnenes Dag, der starter 8. april. Rabatmodellen bliver ikke, som den plejer. Skokæden har nemlig valgt at ændre kampagnetilbuddet, så kunden nu har nemmere ved selv at sammensætte sit indkøb og stadig opnå store besparelser.
07. april 2021 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Børnenes Dag i Skoringen Nykøbing forløber traditionen tro over tre dage og byder som altid på fest, farver og gode tilbud i butikken på Jernbanegade.

Men dette forår tager Børnenes Dag en ny drejning.

Skokæden har nemlig valgt at ændre kampagnetilbuddet, så kunden nu har nemmere ved selv at sammensætte sit indkøb og stadig opnå store besparelser.

- Vi ved, at Børnenes Dag er noget rigtig mange af vores kunder efterspørger og ser frem til. Med årene har flere og flere kunder efterspurgt om tilbuddet kunne sammensættes mere fleksibelt, og det har vi naturligvis lyttet til... Med det nye tilbud får kunden stadig en favorabel rabat uden at komme hjem med mere, end man måske får brug for. Vi er glade for at kunne imødekomme kundernes ønsker. Jeg er sikker på den nye model falder i god jord hos vores kunder, lyder det fra skohandler Jan Schwaner.


Rabat pr. par

Hvor tilbuddet på Børnenes Dag tidligere hed to par for ét pars pris, opnår kunden nu i stedet rabat pr. par og kan dermed selv skalere op og ned efter kundens reelle behov.

Annonce

Ved køb af tre eller flere par af de udvalgte modeller, får kunden tilmed alle par til halv pris.

Børnenes Dag starter i butikken og på Skoringens webshop torsdag 8. april, og slutter onsdag 14. april.


Populære mærker

Tilbuddet gælder på et stort udvalg af sæsonens børnemodeller, heriblandt nogle af de populære mærker som Ecco, Skofus og Skechers, hvor kunden ved køb af et par får 30 procent, ved køb af to par 40 procent på begge par, og ved køb af tre eller flere par får 50 procent på alle par.

- Vi har valgt at strække tilbuddet over mange dage, så der er rig mulighed for alle at nå det. Samtidig hindrer vi for stor trængsel og kan bedre styre antallet af kunder i butikken, slutter han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE