cookie-og-privatlivspolitik
Det er Henrik Henrik Irholt Henriksen (tv) og Nicky Hansen plan, at der skal komme flere sange ud fra de ønsker folk har skrevet på Facebook-profilen.
Det er Henrik Henrik Irholt Henriksen (tv) og Nicky Hansen plan, at der skal komme flere sange ud fra de ønsker folk har skrevet på Facebook-profilen.
Foto: Albatros

Ugeavisen Guldborgsund

Ny single fra Albatros

Den lokale duo spurgte på Facebook om, hvad sangen skulle handle om.
09. maj 2020 kl. 08:04 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Albatros, det lokale band, der er blevet til en duo bestående af Henrik Irholt Henriksen og Nicky Hansen, har 2. maj udgivet en ny single med titlen "Et liv fuld af tomhed".

- Vi spurgte på Facebook, hvad vores følgere syntes en sang skulle handle om, hvis de kunne bestemme. Der kom flere bud, blandt andet sange om grillkylling, manden bag trommerne, fødselsdag med mere. I første omgang valgte vi dog temaet, ulykkelig kærlighed, hvilket "Et liv fuld af tomhed", handler om, fortæller de to musikere.

Sangen handler om den følelse man kan have, når man er forladt af den man elsker og ikke rigtig er klar over, hvad der skete. Det at komme hjem til et tomt hus, når man lige har glemt, man er blevet forladt. De tanker man gør sig og alt det man gerne ville spørge eks-kæresten om.

Det er Albatros' plan, at der skal komme flere sange ud fra de ønsker folk har skrevet på Facebook-profilen.

- Derudover har vi startet et samarbejde med Kurt Bønnerup, Sangværkstedet, hvor der er lavet aftale om foreløbig fem sange, som vi påbegynder indspilningen af i nær fremtid og forventes udgivet i løbet af sommeren, fortæller Henrik og Nicky.

Albatros har eksisteret siden 1996 - både som trio, kvartet og nu altså som duo. Der er gennem alle årene lavet egne kompositioner, hvilket stadig gøres i.

Den nye single kan høres på Youtube, Itunes og alle øvrige musiktjenester.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce