cookie-og-privatlivspolitik
Hos Skoringen kan du gratis få scannet dine fødder.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Ny teknologi i Skoringen

Ved hjælp af nyeste teknologi tilbyder Skoringen i Nykøbing nu gratis fodscanning til alle kunder.
27. oktober 2020 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Med ønsket om at vejlede og servicere kundernes individuelle fodbehov endnu bedre, har man hos Skoringen i Nykøbing taget ny teknologi i brug. Butikken har nemlig installeret en fodscanner, som på bare 10 sekunder analyserer foden, hvorefter butikspersonalet kan vurdere og afdække et eventuelt behov for en bestemt type indlæg eller sko. Butikchef Jan Schwaner er begejstret for den nye teknologi og glæder sig over den ekstra, gratis service og vejledning, butikken nu er i stand til at tilbyde.

- Der har været meget run på scanneren lige siden, vi fik den. Flere og flere er i dag opmærksomme på at købe komfortabelt fodtøj. Rigtig mange kunder er interesseret i at få afdækket et eventuelt behov og afhjælpe diverse fodproblemer. Det er kunder i alle aldre, der viser interesse og får identificeret et behov for ekstra indlæg eller støtte, fortæller han.

Det er Aetrex, som er verdens førende inden for fodscanningsteknologi, der står bag scannersystemet, som giver personalet individuel information om fødder og kropsjustering på en både let og forståelig måde. Kombineret med personalets faglige ekspertise, får kunderne dermed den helt optimale hjælp og vejledning. Et behov som, ifølge Jan Schwaner, flere og flere kunder efterspørger til blandt andet at afhjælpe ryg- og ledsmerter, hælsporesmerter, nedtrådt hælpude samt andre fodproblemer.

- Med Aetrex fodscanneren kan man sige, at vi har fået en ekstra ekspert ansat, som hjælper med at vejlede kunderne om ortopædiske indlæg. Det kan ofte være svært for kunderne helt præcist at beskrive, hvor og hvad det er, der gør ondt eller generer. Nu kan vi på 10 sekunder få en ortopædkirurgisk vurdering, hvormed vi langt bedre og mere kvalificeret kan vejlede kunden til at vælge det rigtig fodtøj og sål, tilføjer han.

Alt efter behov tilbyder butikken forskellige varianter af præfabrikerede ortopædiske såler, som er udviklet til at dække de mest hyppige former for fodproblemer eller -smerter. Ikke alle fodscanninger viser et behov for såler men er med til at vejlede kunden i valg af fodtøj. Fredag 30. oktober er der demo-dag i butikken i Nykøbing fra klokken 10 til 13, hvor man kan møde en konsulent fra Green Komfort.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce