cookie-og-privatlivspolitik
Det plejer at trække mange mennesker til, når juletræet tændes. Men sådan bliver det ikke i år.
Det plejer at trække mange mennesker til, når juletræet tændes. Men sådan bliver det ikke i år.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Nyd juletræet efter tændingen i år

Juletræstændingen i år bliver ikke, som den plejer.
26. november 2020 kl. 13:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING En af byens helt store begivenheder for store og små op mod jul er tændingen af juletræet på Torvet i Nykøbing.

Hertil plejer selveste julemanden at give en hånd med ved hjælp af publikum, der tæller ned fra 10. Det er ikke en drillenisse men derimod Covid-19, der i år sætter stor begrænsning på løjerne.

Vores Nykøbing sørger selvfølgelig igen i år for et stort juletræ på Torvet. Skanlux er hovedsponsor, og det bliver det flotteste træ nogensinde, slår André Andersen fra Vores Nykøbing fast. Han opfordrer på det kraftigste til, at folk i år ikke møder op, når det bliver tændt torsdag 26. november klokken 17.

- Vi skal passe på hinanden, og det bliver derfor muligt at opleve selve juletræstændingen online fra vores Facebookside, og herefter kan alle frit nyde træet i forbindelse med juleshoppingen, lyder det fra ham.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce