cookie-og-privatlivspolitik
Her ses Lars Nielsen, indehaver af Radsted Gartneri, ved den nyopsatte automat.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Nyhed: Radsted-buketter på Nykøbing Sygehus

I sidste uge kunne Radsted Gartneri indvie sin nye buket-automat på Nykøbing Sygehus.
02. februar 2021 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

RADSTED/NYKØBING For cirka halvandet år siden fik Radsted Gartneri sat en buket- og gaveautomat op ude foran gartneriet i Radsted.

Den har døgnåbent, og her kan du altid købe friske blomster ved hjælp af dit dankort. Det har været en stor succes - ikke mindst her under corona, hvor det har været hurtigt og nemt - uden kontakt med andre at købe i automaten.

Og nu er der så kommet den populære to'er - nemlig på Nykøbing Sygehus, hvor Radsted Gartneri i sidste uge kunne indvie deres nye buketautomat, der er placeret til tæt ved kiosken. Forhåbentlig bliver den til stor glæde for sygehusets patienter.

- Også denne automat har åbent hele døgnet, og vi fylder den op efter behov. Buketterne har lidt vand i bunden, og så bliver de holdt køligt. Automaten har sit eget simkort, så den sender en besked, når der bliver solgt en buket. På den måde kan vi hele tiden holde styr på, om der skal friske forsyninger til, fortæller blomsterdekoratør Annemette, og hun fortsætter:

- Efter sigende skulle vi være de første i Danmark, der har stillet sådan en automat op på et sygehus, så vi håber, at der vil blive taget godt imod den.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE