cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Brunstrøm, bedre kendt som forfatteren bag successerien "Sallys far", gæster snart Hovedbiblioteket.
Foto: Guldbib.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Nyt biblioteksprogram i nyt smart format

Bibliotekets nye arrangementsprogram er på gaden - denne gang i et nyt format i form af en programflyer.
03. december 2020 kl. 06:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

GULDBORGSUND Er du bekendt med Guldborgsund-bibliotekernes arrangementsprogram, vil du nok kigge en ekstra gang, når du ser det nye program. Arrangementsprogrammet har i den grad undergået en forvandling og er i stedet blevet til en programflyer.

- Vi synes, at tiden er moden til at komme væk fra de mange sider papir, som arrangementsprogrammet, som vi kender det, er, og i stedet tænke mere bæredygtigt ved at reducere de mange sider til én skarp flyer med et lille udvalg af de mange arrangementer, biblioteket har at byde på, fortæller leder af Bibliotek & Borgerservice Charlotte Møller.:

Visionen er en mere bæredygtig løsning ved at lægge størstedelen af informationerne tilgængelige online.


Vinterprogrammet

I vinterprogrammet er der allerede mange spændende arrangementer på plads.

For eksempel kan du torsdag 14. januar deltage i en yderst aktuel debataften om konspirationsteorier, som de sociale medier de sidste mange måneder er flydt over af.

Derudover byder biblioteket traditionen tro på bogcafeer rundt omkring i Guldborgsund Kommune - denne gang med hele to af de populære Brunch & Bogcaféer med en på GuldBoSund i Sundby lørdag 23. januar og en på Saxkjøbing Hotel i forårsprogrammet lørdag 20. marts.

Du kan dog allerede nu købe billet til dem begge, som er identiske i litterært indhold.

Der er også masser af sjove aktiviteter i vente til børnene. For eksempel får børnebiblioteket på Hovedbiblioteket besøg af en helt særlig gæst, når Thomas Brunstrøm, bedre kendt som forfatteren bag successerien "Sallys far", gæster Hovedbiblioteket lørdag 13. februar.

Det er også blevet tid til den sjette interaktive udstilling i projektet "Fang Fortællingen", hvor børn mellem 6 og 12 år og deres familier denne gang kan komme under havets overflade i udstillingen om Bent Hallers klassiker "Kaskelotternes sang".

Derudover byder biblioteket på et hav af kreative workshops, hvor Corona-situationen er tænkt ind, og meget, meget mere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce