cookie-og-privatlivspolitik
Det var nonfoodchef René Zak, der fik æren af at overrække Bodil gavekortet på 1.500 kroner. Bodils barnebarn, 6-årige Mille, skulle naturligvis også med på fotoet.
Det var nonfoodchef René Zak, der fik æren af at overrække Bodil gavekortet på 1.500 kroner. Bodils barnebarn, 6-årige Mille, skulle naturligvis også med på fotoet.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Også Bodil troede på Danmark

Danmark blev som bekendt verdensmester og det betød, at rigtig mange læsere var med i hatten, da der skulle trækkes lod og den endelige vinder skulle findes.
10. februar 2021 kl. 06:50 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING - Det har jeg dog aldrig prøvet - at vinde noget!

Sådan lød det fra en meget overrasket Bodil Mortensen fra Fuglehaven i Sundby L., da Ugeavisen forleden kontaktede hende telefonisk for at fortælle hende, at hun var den heldige vinder af Føtex og Ugeavisens store læserkonkurrence i forbindelse med herrernes håndbold VM i Egypten.

- Det er nu mest min mand, der er bidt af håndbold og tænder for tv'et, når der er håndbold. Og så kan jeg jo lige så godt kigge med, for det har jo været meget spændende, ikke mindst kampen mod Egypten. Det var meget nervepirrende og helt sikkert ikke noget for folk med dårligt hjerte, fortalte Bodil Mortensen, der også holder af at se badminton på tv.

Det var selvfølgelig nødvendig med lodtrækning for at finde vinderen, for langt de fleste indsendte tip fra læserne på verdensmesteren var Danmark. Kun otte læsere havde sølvvinderne fra Sverige som deres VM-favorit.

Til gengæld var der rigtig mange, der troede på Norge som guldvindere, men de måtte jo se sig besejret af Spanien, som også hørte til blandt læsernes favoritter sammen med Frankrig og Kroatien. Der var sågar en enkelt læser, der troede på Rusland som verdensmester.

Annonce

Millioner af danskere fulgte de spændende kampe på tv og alle havde sikkert en dejlig finalesøndag, hvor Landin, Hansen, Gidsel, Øris og. co. sikrede sig VM-guldet for anden gang i træk.

- Blandt dem var også Føtex' varehuschef Christian Thomsen.

Da konkurrencen blev lanceret afslørede han, at han ikke vidste så meget om håndbold, men at han tippede Danmark som vinder.

- Jeg må indrømme, at det mere var et ønske end et reelt tip, sagde han i sidste uge, hvor han dog var forhindret i, at overrække den attraktive præmie til Bodil, nemlig Føtex-gavekortet på 1.500 kroner.

Vi siger tak til de flere hundrede læsere, der har deltaget i vores VM-konkurrence og et stort tillykke til Bodil og ikke mindst de danske håndboldherrer, der også takkes for super underholdning i en tid, hvor der virkelig er behov for den slags.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE