cookie-og-privatlivspolitik
I 2019 var næsten 12.000 mennesker til livemusik på Stars.
I 2019 var næsten 12.000 mennesker til livemusik på Stars.
Foto: Ole Martin Jørgensen

Ugeavisen Guldborgsund

Også livemusik på Stars de næste fire år

Stars i Vordingborg er blevet udnævnt til regionalt spillested frem til og med 2024.
05. maj 2020 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

LOLLAND-FALSTER/SYDSJÆLLAND Der har været ventet i spænding, og mange musikglade mennesker, frivillige, politikere og andre har holdt vejret. Det behøver de ikke længere, for onsdag i sidste uge har Statens Kunstfond givet Stars i Vordingborg besked om, at spillestedet er udpeget som regionalt spillested for de næste fire år.

Det glæder naturligvis Vordingborg Kommunes borgmester Mikael Smed og kommunens formand for udvalget for kultur, idræt og fritid, Thorbjørn Kolbo. Men også de mange musikinteresserede både på Sydsjælland og Lolland-Falster.

- Udpegningen som regionalt spillested de næste fire år er en kæmpe anerkendelse af det store arbejde de frivillige og organisationen bag Stars har lavet i den indeværende periode. Statens Kunstfond har tillid til, at vi kan varetage talentudvikling, de mange forskellige musikgenrer og arbejdet med levende koncerter på Sydsjælland og Lolland Falster fremover. Det er vi meget glade for og stolte over, og vi går ydmygt til opgaven. Det statslige tilskud gør, at vi kan fortsætte arbejdet med koncerter både på Stars og i resten af regionen, for eksempel vores samarbejde med NørregadeTeatret i Maribo. Vi glæder os, til vi må komme i gang igen, siger spillestedsleder Simon Sandfeld.

I 2019 besøgte næsten 12.000 mennesker Stars. Det blev til over 100 koncerter og arrangementer. En masse frivillige yder hvert år en stor indsats for at få Stars til spille. Over 100 frivillige er engageret på Stars i den ene eller anden grad og er en stor del af grundlaget for, at Stars kan levere de mange koncertoplevelser til et bredt publikum hvert år. Udover koncerter er Stars også arrangør af blandt andet stand-up shows, en del af Waves, musikquizzer, ølsmagning og mange andre arrangementer.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce