cookie-og-privatlivspolitik
Annelie og Morten får blandt andet udvidet vinafdelingen.
Annelie og Morten får blandt andet udvidet vinafdelingen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Ombygning hos Spar på Hospitalsvej

Supermarkedet holder lukket til og med onsdag og genåbner med åbningsfest på torsdag.
22. september 2020 kl. 06:07 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING ombygning hos spar - Det er efterhånden fire år siden Morten "Købmand" Hansen og Annelie Herzog genåbende Spar på Hospitalsvej.

Nu er tiden kommet til en udvidelse og ombygning, så på det seneste har parret haft travle håndværkere i butikken. De 691 kvadratmeter bliver udvidet med 80 kvadratmeter, ligesom der flyttes rundt på det meste.

Flaskerummet med den hurtigste flaskeautomat på markedet bliver flyttet til et andet og mere praktisk sted, blomsterafdelingen, frugt og grønt samt vinafdelingen bliver udvidet, ligesom der bliver etableret en vegansk afdeling.

Udover det bliver der fremover tilbudt tapas i butikken, for blot at nævne nogle af de kommende nyheder.

- Grundet ombygningen holder vi lukket til og med onsdag i denne uge. Men vi vender stærkt tilbage torsdag med en ny butik og et brag af en åbningsfest, lover Morten og Annelie.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce