cookie-og-privatlivspolitik
Sundgruppen arrangerer fredag klokken 14 en cykeltur gennem de meget lysegrønne skove rundt om Nykøbing ad Motionsslangen.
Sundgruppen arrangerer fredag klokken 14 en cykeltur gennem de meget lysegrønne skove rundt om Nykøbing ad Motionsslangen.
Foto: Birgitt Bjerre

Ugeavisen Guldborgsund

Op på jernhesten og ud i det grønne

Sundgruppen arrangerer 12 kilometers cykeltur langs Motionsslangen på fredag.
06. maj 2021 kl. 06:07 Af Manfred Sørensen

Sundgruppen arrangerer fredag klokken 14 en cykeltur gennem de meget lysegrønne skove rundt om Nykøbing ad Motionsslangen. Turen går nord om byen gennem Indianerstien til Ny Kirstineberg, bag om Kraghave, gennem Bangsebroskoven, Kohaveskoven, gennem Åhaverne, forbi Guldborgsund Zoo og retur til Slotsbryggen. Turen, der har Birgitt Bjerre og Ole Fortnix som guider, er på 12 kilometer. Kaffen indtages ved rastepladsen midt i Bangsebroskoven. Deltagergebyret på 30 kroner går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Mødested og starten er ved Marina Villa ved Slotsbryggen. Foto. Birgitt BjerreKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE