cookie-og-privatlivspolitik
Fem odderunger er klar til at tage imod påskens gæster.
Fem odderunger er klar til at tage imod påskens gæster.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Oplev frække odderunger

Hop ind på Ugeavisen Guldborgsunds Facebookside - her udlodder vi sammen med Guldborgsund Zoo & Botanisk Have tre familiebilletter (to voksne og to børn). Er du heldig kan du besøge stedet i påsken.
02. april 2021 kl. 08:56 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have er der sket en del, mens stedet var midlertidigt lukket ned. Men nu er den populære, lokale attraktion heldigvis åben igen og klar til at tage imod dig og din familie.

- Du kan godt glæde dig. Vi har fået fem søde og frække odderunger. Hos kænguruerne titter de små unger frem fra pungen hos deres mor. Ungerne er nysgerrige på, hvad der foregår i deres anlæg og holder øje med gæsterne. Hos rensdyrene Rudolf og Lisbeth er Signe flyttet ind. Hun er aktiv og vil lege. Men Rudolf sætter nu dagsordnen. Men herligt er det at se de tre rensdyr, som gerne kommer og hilser på. Bæltedyret Møffe er kommet på ferie hos os. Hun hygger sig sammen med de andre bæltedyr, mens hendes anlæg i Ålborg Zoo bliver færdiggjort, fortæller Belinda Grunow fra Guldborgsund Zoo & Botanisk Have.

På den store Naturlegeplads er der igen åbent til sjov og leg for store og små, og legepladsen er blevet renoveret.

- For at styre antal gæster, har vi indført et system, hvor du altid kan se, hvor mange gæster, der er på legepladsen og, hvornår du kan komme ind og lege. Det fungerer super godt, tilføjer hun.

I påsken kan du komme og hilse på alle de søde dyreunger og resten af flokken. Stedet har åbent hver dag fra klokken 10 til 16. Du skal bare lige huske at vise en negativ test, som er max 72 timer gammel + ID. Børn under 15 år er fritaget for test. I må max være fem i en gruppe - og som vi allerede kender til, hold afstand til andre gæster. Har du lyst til at medbringe din picnickurv, så tag den endelig med og nyd påskefrokosten i haven. Der er mange hyggelige steder, hvor I kan nyde frokosten.

Annonce

Konkurrence

Sammen med Guldborgsund Zoo & Botanisk Have udlodder Ugeavisen Guldborgsund i denne uge tre familiebilletter på vores Facebookside fra mandag 29. marts klokken 12. En familiebillet består af adgang for to voksne og to børn.

Så kig ind - og læs mere om konkurrencen her.

Vinderne får besked onsdag før påske, og skal herefter bare henvende sig i billetsalget.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE