cookie-og-privatlivspolitik
Kun For Forrykte Festival, som i år er rykket til 27. og 28. august, er lørdag "vært" på Stars og blandt de optrædende er bandet Freddy And The Phantoms, der har festivalens leder Frederik Schnoor som frontmand.
Kun For Forrykte Festival, som i år er rykket til 27. og 28. august, er lørdag "vært" på Stars og blandt de optrædende er bandet Freddy And The Phantoms, der har festivalens leder Frederik Schnoor som frontmand.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Opvarmning og støtte for festival

Kun For Forrykte Festival og Stars bag arrangement på lørdag.
09. juni 2021 kl. 06:45 Af Manfred Sørensen

VORDINGBORG Kun For Forrykte Festival og Stars præsenterer en dejlig buffet af rock og folk, når Freddy And The Phantoms, Walther og Michel Belli lægger vejen forbi Vordingborg på lørdag klokken 20.

Hippie-festivalen i Stubbekøbing Kun For Forrykte Festival, som i år er rykket til 27. og 28. august, er denne aften på Stars "vært" med nogle af de helt nære venner, og en del af billetindtægten plus salg af merchandise med mere går til at støtte festivalens fortsatte virke i år og fremadrettet.  

- Vi synes det er helt oplagt at vi her i forsommeren slår os sammen med vores gode venner fra Stars til at markere at festivalen og rockmusikken snart er klar til at vende tilbage til livescenen igen - vi hungrer alle for at komme på "græs" og møde vores fantastiske publikum igen, lyder det fra festivalleder Frederik Schnoor, som også er frontmand i Freddy And The Phantoms.

Bandet befinder sig musikalsk et sted imellem amerikanske Clutch og Deep Purple.

På det nyeste album 'A Universe from Nothing' (april 2020) tages favntag med så vidtløftige emner som universets tilblivelse og den globale klimakrise.

Annonce

Michel Belli spiller til dagligt med bandet Den Syvende Søn. Han har siden deres første album i 2013 helliget sig at spille med bandet. Men efter at have været en del af Roots machine det sidste halvandet år, hvor et kollektiv af sangere en gang om måneden mødes på Mojo i København, og spiller egne sange solo for publikum, har Michel fået en stor lyst til at tage på tur alene.

En energisk, levende og eftertænksom oplevelse er hvad publikum får med sig, når Walther indtager scenen med sin guitar og sine nærværende danske sange. Med tekster om alt fra miljødebat, kønsroller og livets mange facetter, sættes tankerne igang.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE