cookie-og-privatlivspolitik
I mange år spillede 70 til 80 entusiastiske petanque-spillere i Aktiv Fritid og Ældre Sagen bag Nykøbing F. Hallerne. Billedet er fra sidste spilledag 31. oktober.

2

Billeder

I mange år spillede 70 til 80 entusiastiske petanque-spillere i Aktiv Fritid og Ældre Sagen bag Nykøbing F. Hallerne. Billedet er fra sidste spilledag 31. oktober.
Foto: Erling Hansen

Ugeavisen Guldborgsund

På onsdag triller kuglerne igen

Aktiv Fritids petanque-afdeling har skiftet spillested, som nu er ved den gamle badmintonhal i Nykøbing.
03. januar 2022 kl. 15:00 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Efter årtier med petanque-spil bag Nykøbing F. Hallerne sluttede en minderig epoke i efteråret for 70 til 80 entusiastiske petanque-spillere i Aktiv Fritid og Ældre Sagen for at gøre plads til det nye og store halbyggeri.

Men selvfølgelig skal der spilles videre og spillerne har fået midlertidige baner ved den gamle badmintonhal tæt op ad Tingsted Å.

- Vi har holdt en lige pause, men er klar igen fra onsdag 5. januar, hvor vi spiller i Aktiv Fritid. Om fredagen spiller vi så i Ældre Sagens regi og om søndagen, hvor det både er Aktiv Fritid og Ældre Sagaen. Alle tre dage fra klokken 10 til 12, fortæller Erling Hansen, der selv er inkarneret petanque-spiller.

Han fortæller videre, at man spiller hele året og skulle der falde sne bliver banerne ryddet inden spillerne går i gang med kuglerne.

På formandsposten for petanque-spiller har der også været udskiftning, idet Finn Jacobsen, der har været formand i rigtig mange år er blevet afløst af Leo Nielsen.

Annonce

- Vi glæder os til at gå igang igen på onsdag og nye spillere er meget velkomne, lyder opfordringen fra Erling Hansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE