cookie-og-privatlivspolitik
Velkommen til påskeshopping Nykøbing, lyder det fra André Andersen.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Påsken i år er x'tra påskeshopping!

Så skal der shoppes og hygges i Nykøbings gågader. Onsdag holder butikkerne åbent til klokken 21 og påskelørdag til klokken 16.
29. marts 2021 kl. 06:50 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING I år bliver der ikke en påske late night, som vi kender den fra mange tidligere år.

Situationen taget i betragtning, har Vores Nykøbing besluttet at sprede påskeløjerne, så det er der ekstra fokus på både onsdag og påskelørdag.

Onsdag har medlemsbutikkerne åbent til klokken 21 og påskelørdag til klokken 16.

- I Vores Nykøbing ser vi frem til en god påske med god gang i butikkerne. Ved at brede løjerne ud over to dage, håber vi at kunne sprede kundetrykket, så påskeshoppingen bliver mere hensigtsmæssigt i forhold til restriktionerne, lyder det fra André Andersen fra Vores Nykøbing.

Ude i butikkerne står personalet klart med gode tilbud, og i tøj- og skobutikkerne finder du både udsalg til favorable priser og masser af lækre forårsvarer. Mon ikke der er mange, der trænger til lidt fornyelse som erstatning for hjemmearbejds-tøjet?

Annonce

Og som det ses her i avisen er der mange muligheder at vælge imellem. Vi ønsker alle en god påske-shoppingtur - tak fordi I handler lokalt!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE