cookie-og-privatlivspolitik
Nykøbings gader og forretningsliv er en magnet - ikke mindst, når der lokkes med gode påsketilbud.

4

Billeder

Nykøbings gader og forretningsliv er en magnet - ikke mindst, når der lokkes med gode påsketilbud.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Påskeshopping og højt humør

- i gågaden i Nykøbing.
06. april 2021 kl. 15:00 Af Manfred Sørensen

NYKØBING I sidste uge var Ugeavisen på gaden med en stor påskeudgave sprængfyldt med masser af lokalt læsestof og ikke mindst gode tilbud fra forretninger og andre erhvervsdrivende fra hele landsdelen.

Butikkerne i Vores Nykøbing inviterede til X'tra Påskeshopping med udvidede åbningstider både onsdagen før påske og påskelørdag, hvor der var åbent til henholdsvis til klokken 21 og klokken 16. Men allerede fra om mandagen var der travlhed i butikkerne. Kunderne havde selvfølgelig fået øje på de gode tilbud og rabatter, og hvorfor så ikke benytte det gode vejr især tirsdag og onsdag til at komme afsted på shoppingtur?

Det hele foregik, som det jo skal i disse tider, forsvarligt, uden trængsel, med afstand og afspritning. Det er tydeligt, at både forretningerne og kunderne er dus med reglerne og overholder disse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE