cookie-og-privatlivspolitik
Da der er stor efterspørgsel på at få lavet pas, holder borgerservice ekstraordinært lørdagsåbent 12. juni.
Da der er stor efterspørgsel på at få lavet pas, holder borgerservice ekstraordinært lørdagsåbent 12. juni.
Foto: Guldborgsund-bibliotekerne

Ugeavisen Guldborgsund

Pas også på lørdag

Borgerservice fortsætter succesen med lørdagsåbent den kommende lørdag.
11. juni 2021 kl. 18:50 Af Manfred Sørensen

NYKØBING 152 pas. Så mange pas, blev der lavet på de to lørdage, hvor Borgerservice i Nykøbing holdt ekstraordinært åbent for pashenvendelser i slutningen af maj.

De ekstra åbningsdage skyldtes stor efterspørgsel på fornyelse og udstedelse af pas i forbindelse med myndighedernes lempelse af rejserestriktionerne.

Der blev generelt taget rigtig godt imod tiltaget, da mange borgere, unge som gamle, valgte at benytte sig af de ekstra åbningsdage i de to weekender.

Da der stadig er stor efterspørgsel på at få lavet pas, gentager Borgerservice derfor succesen med lørdagsåbent 12. juni klokken 10 til 14.


Husk at bestille tid

- Vi fik rigtig god respons fra borgerne, der var glade for muligheden for at få styr på passet til ferien i en weekend fremfor i hverdagene, hvor mange måske ikke har muligheden for at komme forbi, fortæller leder af Bibliotek & Borgerservice Charlotte Møller, der glæder sig over, at der er blevet taget godt imod de ekstra åbningsdage.

Annonce

Ønsker du at benytte dig af lørdagsåbent, skal du dog fortsat bestille tid hos Borgerservice på telefon 5473 1000.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE