cookie-og-privatlivspolitik
På torsdag kan du opleve Pede B live fra Kulturfabrikken og direkte hjem til dig i din stue.
På torsdag kan du opleve Pede B live fra Kulturfabrikken og direkte hjem til dig i din stue.
Foto: Mikkel Dysted

Ugeavisen Guldborgsund

Pede B live streames

Culthus er på banen med en nyhed fra Kulturfabrikken i Nykøbing.
03. februar 2021 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Trænger du efterhånden til at få en koncertoplevelse fra den aller bedste skuffe, så har Culthus et godt tilbud til dig, dine venner, familie og kæledyr.

Torsdag 4. februar klokken 20 kan du nemlig opleve Pede B live fra Kulturfabrikken i Nykøbing F.

Det er ganske gratis for alle at se og lytte med. Du skal bare gå ind på Culthus Falsters Facebook site og tilmelde dig eventet.

Pede B har gennem de sidste mange år imponeret det danske publikum med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og ikke mindst en imponerende evne til konstant at forny sig.

Han er en af de stærkeste hjemlige freestyle rappere - og er den eneste der har vundet MC's Fight Night hele tre gange, og positionerede sig som en af landets helt store improvisatoriske lyrikhelte.

Annonce

Denne aften kan du smide ord op i chatten, som Pede B griber med fast hånd, lynbearbejder i både venstre og højre hjernehalvdel og returnerer direkte til mikrofonen elegant, sprødt og selvsikkert.

Det bliver 100 procent live og en helt igennem unik oplevelse.

Så fyld glasset med din ynglingsdrik, find de fede højtalere frem og lav din egen fest hjemme i stuen sammen med Pede B. og alle de andre, der kigger med.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE