cookie-og-privatlivspolitik
Carsten Meinertz har genåbnet Østerbro Motion i starten af denne måned.
Carsten Meinertz har genåbnet Østerbro Motion i starten af denne måned.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Plads til 250 medlemmer

Carsten Meinertz har overtaget kendt træningscenter på Gedservej.
26. juni 2021 kl. 13:21 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Træningscentret Østerbro Motion med domicil på Gedservej er overtaget af Carsten Meinertz.

- Vi overtog Østerbro Motion fra den tidligere ejer og åbnede faktisk 1. juni, fortæller Carsten Meinertz, der også er kendt fra Loppe World på Holger Brodthagensvej.

Han fortæller, at interiøret, træningsmaskinerne, er relativt nye og up to date og at man her finder alt fra løbebånd og romaskine til de traditionelle vægtmaskiner.

- Vi vil naturligvis løbende skifte ud, så centret hele tiden lever op til brugernes krav til et moderne træningscenter, understreger Carsten Meinertz, der maksimalt har plads til 250 medlemmer.

- Det skal nemlig være sådan, at man under træningen ikke skal vente for længe på at komme til på de enkelte maskiner. Det er meget vigtigt for os, påpeger han.

Annonce

Østerbro Motion tilbyder også individuel træning i form af privattimer med instruktør. Det kan for eksempel være i forbindelse med rygskader og genoptræning. Og så er Carsten Meinertz klar med 20 procent i opstartsrabat på medlemsskab.

Se mere i annoncen her i avisen eller på Østerbro Motions facebook-side.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE