cookie-og-privatlivspolitik
Så er Skoringen igen klar med Børnenes uge.
Så er Skoringen igen klar med Børnenes uge.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Populært tiltag er tilbage

Traditionen tro hilser Skoringen i Nykøbing efteråret velkommen med Børnenes Uge som starter i dag.
16. september 2021 kl. 06:48 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Børnenes Uge hos Skoringen er en eftertragtet begivenhed hos børnefamilierne i Nykøbing, og dette efterår bliver med garanti ingen undtagelse.

Børnenes Uge forløber traditionen tro over seks dage - med start torsdag 16. september, og byder som altid gode tilbud i butikken i Jernbanegade. Men dette efterår tager Børnenes Uge en ny drejning. Skokæden har nemlig valgt at ændre kampagnetilbuddet, der som bekendt er omdrejningspunktet for Børnenes Uge, så kunden nu har nemmere ved selv at sammensætte sit indkøb og stadig opnå store besparelser.

- Vi ved, at Børnenes Uge er noget rigtig mange af vores kunder efterspørger og ser frem til. Med årene har flere og flere kunder efterspurgt om tilbuddet kunne sammensættes mere fleksibelt, og det har vi naturligvis lyttet til. Med det nye tilbud får kunden stadig en favorabel rabat uden at komme hjem med mere, end man måske får brug for. Vi er glade for at kunne imødekomme kundernes ønsker. Jeg er sikker på den nye model falder i god jord hos vores kunder, lyder det fra Jan Schwaner fra butikken.

Hvor tilbuddet på Børnenes Uge tidligere hed to par for ét pars pris, opnår kunden nu i stedet rabat pr. par og kan dermed selv skalere op og ned efter kundens reelle behov. Ved køb af tre eller flere par af de udvalgte modeller, får kunden tilmed alle par til halv pris.

Tilbuddet gælder på et stort udvalg af sæsonens børnemodeller, heriblandt nogle af de populære mærker som Ecco, Skofus og Hummel, hvor kunden ved køb af et par får 30 procent rabat, ved køb af to par 40 procent rabat på begge par, og ved køb af tre eller flere par får 50 procent rabat på alle par.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE