cookie-og-privatlivspolitik
Anfører Lars Pleidrup har forlænget med et år og er med, når der lørdag tages hul på tilværelsen i 2. division.
Anfører Lars Pleidrup har forlænget med et år og er med, når der lørdag tages hul på tilværelsen i 2. division.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Premierekamp lørdag mod "skovserne"

NFC indleder jagten på en topplacering med en hjemmekamp.
28. august 2020 kl. 06:05 Af Manfred Sørensen

Annonce

LOLLAND-FALSTER En ny fodboldsæson for NFC står for døren. Det bliver i 2. division pulje 2 (østkredsen) og publikum skal i stedet for modstandere som Vejle, Viborg, Fremad Amager og Hvidovre vænne sig til klubber som blandt andet Roskilde KFUM, FA 2000, AB Tårnby - og Skovshoved, der bliver modstanderen i premierekampen lørdag kl. 15 i CM Arena.

En række spillere har efter nedrykningen sagt farvel til NFC. det drejer sig blandt andet om Jordan Wilson og Gustav Kjeldsen, men nok så væsentligt har de to mest rutinerede NFC'ere, Søren Christensen og anfører Lars Pleidrup forlænget deres aftale med klubben - begge med henholdsvis et år.

Udover det har man fået tilgang af forsvarsspilleren Andreas Holm, der har Superliga-erfaring fra FC Helsingør. Og det er jo ikke så skidt set i lyset af, at LF's fodboldflagskib gerne skulle tale med om en topplacering og måske tilbagevenden til 1. division.

Uden at have det store kendskab til Skovshoved - udover at klubben i foråret sluttede på en beskeden 8. plads i 2. divisions nedrykningsspil - er det vel ikke helt ved siden af at udråbe NFC som klar favorit i opgøret lørdag eftermiddag.

Men der er selvfølgelig meget mere fodbold med lokale klubber involveret. I Sjællandsserien skal oprykkerne fra Væggerløse lørdag en tur til Slagelse, mens FC Nakskov samme tid, nemlig kl. 12, spiller i Ringsted. Lørdag kl. 13 tager NFC imod Solrød, ligesom LUIF og NFB også har fordelen af hjemmebane lørdag. De spiller begge kl. 15.30 mod henholdsvis Tuse IF og Gørslev IF.

I LF-Serien er der to spillerunder i denne uge for de fleste holds vedkommende med følgende program: Tirsdag kl. 18.30 B. Frem-ØUB, onsdag kl. 18.30 Eskilstrup-NFB, Systofte-TGB, Branderslev-SB, NFC-Maribo og Rødby-FC Nakskov. Lørdag kl. 13 NFB-Systofte, kl. 13.30 ØUB-Rødby, SB-NFC og Maribo-B. Frem. Søndag kl.10.45 TGB-Branderslev og kl. 13 FC Nakskov-DMI og SIF-Eskilstrup.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce