cookie-og-privatlivspolitik
Da krigen er på sit højeste, kastes to britiske soldater, Schofield og Blake ud i en tilsyneladende umulig mission.
Da krigen er på sit højeste, kastes to britiske soldater, Schofield og Blake ud i en tilsyneladende umulig mission.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Prisvindende krigsdrama på højkant

I denne uge udlodder Ugeavisen fem eksemplarer af det Oscarvindende krigsdrama "1917". Fotografen, Roger Deakins, modtog en Oscar for cinematografien, der byder på både storslåede action-sekvenser og skønne naturomgivelser.
23. april 2020 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

KONKURRENCE Så er vi klar med en ny læserkonkurrence! Og denne gang er der en spændende dvd i spil.

Årest must-see krigsdrama, "1917", af instruktøren, Sam Mendes, blev hen over vinteren set af lige knap 200.000 danskere landet over.

Ugeavisen er klar med fem dvd'er med filmen, som netop er frigivet til salg.

Da Første Verdenskrig er på sit højeste, kastes de to unge britiske soldater, Schofield (George MacKay, kendt fra Captain Fantastic) og Blake (Dean-Charles Chapman, kendt fra Game of Thrones) ud i en tilsyneladende umulig mission.

I et kapløb mod tiden må de krydse fjendtligt territorie for at levere en besked, der vil forhindre et altødelæggende angreb på hundredvis af britiske soldater - heriblandt Blakes egen bror. "1917" er instrueret af oscarvindende Sam Mendes - kendt for American Beauty samt James Bond filmene Skyfall og Spectre.

1917 er skudt som én lang sekvens, hvor kameraet næsten uden at klippe følger de to soldater gennem skyttegrave, pigtråd og eksplosioner.


Oscarvindende film

Fotografen, Roger Deakins, modtog en Oscar for cinematografien, der byder på både storslåede action-sekvenser og skønne naturomgivelser.

Samtidig vandt "1917" Oscars for Bedste lydmiks og Bedste visuelle effekter.


Konkurrence

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på, hvilke to James Bond film instruktøren bag "1917" også har instrueret.

Send dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk, og husk at oplyse navn og adresse.

Sidste frist er 29. april.

Herefter får vinderne direkte besked.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce