cookie-og-privatlivspolitik
Dario sang sommeren ind på Torvet i Nykøbing.
Dario sang sommeren ind på Torvet i Nykøbing.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Publikum var klar til Dario

I tirsdags var det Dario, denne tirsdag kommer Keld og Hilda.
10. august 2020 kl. 14:57 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Tirsdag aften i sidste uge tog Nykøbing Falster Revyen, Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommune hul på fire aftener med Sommersang på Torvet i Nykøbing. Allerede inden arrangementet begyndte, havde mange indtaget torvets bænke eller egne campingstole.

Revydirektør Mickey Pless og hans orkester stod for akkompagnementet i den lune sommeraften, der med lidt god vilje kunne føles helt sydlandsk. En ny regel ved sådan et arrangement var, at publikum ikke måtte synge med, men de måtte gerne nynne og klappe.

Tirsdag 11. august er det Keld og Hilda, der besøger Sommersang på Torvet, tirsdag 18. august følger bakkesangerinderne Tina Grunwald og Karen Marie Lillelund og til sidst tirsdag 25. august Rikke Buch Bendtsen og Rasmus Krogsgaard.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce