cookie-og-privatlivspolitik
Der var masser af smil, da holdet fra Ugeavisen og Tobias Nordhald fra Kvickly kunne overække Birgitte M. Hansen de mange penge.
Der var masser af smil, da holdet fra Ugeavisen og Tobias Nordhald fra Kvickly kunne overække Birgitte M. Hansen de mange penge.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Rekordernes rekord - og tak til bidragsyderne!

Ugeavisen kunne overrække et fornemt beløb til Kræftens Bekæmpelse Lokalafdelingen Guldborgsund.
22. oktober 2021 kl. 10:31 Af Katrine Sabroe Christensen

Tirsdag i sidste uge var en stor dag på Ugeavisen.

Her kunne vi nemlig overrække en check med det størte beløb nogensinde - 47.060 kroner til Birgitte M. Hansen fra Kræftens Bekæmpelse Lokalafdelingen Guldborgsund.

Med på holdet har vi år haft varehuschef Tobias Nordhald, Kvickly i Nykøbing, der har doneret 6.560 kroner fra salget af gåsebryst fra bagerafdelingen. Dem er der blever solgt ikke mindre end 1.312 stykker af.

- Det var da imponerende flot. Tusind tak skal I have. Det er da helt overvældende. Det er vi meget, meget glade for, lød det fra den glade repræsentant fra lokalafdelingen.

De 40.500 kroner af beløbet kommer fra salget af lyserøde sløjfer og støtteannoncer i den lyserøde udgave af Ugeavisen i uge 40.

Annonce

Tak til alle, der har bidraget til indsamlingen!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE