cookie-og-privatlivspolitik
Sognets kirke- og kulturmedarbejder Erik Christophersen er klar til at drage ud i Nykøbing med sin egen rullende tøndeslagning.
Sognets kirke- og kulturmedarbejder Erik Christophersen er klar til at drage ud i Nykøbing med sin egen rullende tøndeslagning.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Rullende tøndeslagning på søndag

Nykøbing Falster Sogns kirke- og kulturmedarbejder Erik Christophersen er klar med et spændende, alternativ og corona-regelret fastelavnsarrangement for børn.
12. februar 2021 kl. 06:53 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING I den kommende weekend og mandag er det fastelavn. Og den bliver jo ikke som vi kender den med fastelavnsfester overalt, masser af børn og tøndeslagning.

Men i Nykøbing F. Sogn synes man ikke det hele skal være så trist og derfor er man klar med en noget alternativ og dog corona-regelret tøndeslagning - det vil sige en rullende tøndeslagning...

Sognets kirke- og kulturmedarbejder Erik Christophersen er nemlig søndag 14. februar klar til at drage ud i Nykøbing med sin egen rullende tøndeslagning.

Det sker klokken 11 fra Nordre Kirke, hvor han sætter sig på en såkaldt Christiania-cykel med lad, hvorpå han sætter en galge med fastelavnstønde(r).

- Jeg vil så køre en bestemt rute gennem byen, og hver gang jeg møder en familie med udklædte børn stopper jeg op og trækker mig tilbage, så børnene kan slå på tønden. Uden at vi vel og mærke kommer i nærkontakt med hinanden, afslører Erik Erik Christophersen.

Annonce

For at kunne deltage i den rullende tøndeslagning kræver det naturligvis, at man ved, hvor på ruten Erik Christoffersen og hans fastelavnscykel befinder sig.

Det kan man via en livestreaming på Nykøbing Falster Sogns facebook!

Erik Christoffersen har planlagt følgende rute: Stubbekøbingvej - Nørre Boulevard - Kongensgade - Nørregade - Tværgade - Østerbrogade - Østre Alle - Finsensvej - Enighedsvej - Gedservej - Prinsholmvej og herfra videre til Lindeskovkirken, som bliver endestationen.

- Det hele bliver forsvarligt med den rette afstand, afspritning med videre, lyder det fra Erik Erik Christophersen, der har lidt ekstra fastelavnstønder med på sin vej.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE