cookie-og-privatlivspolitik
- I min vogn er jeg klar med friskbagte dounuts i masser af forskellige smage og farver - til både børn og voksne - samt et godt udvalg af frisk kaffe, fortæller Jannie Ladefoged.
- I min vogn er jeg klar med friskbagte dounuts i masser af forskellige smage og farver - til både børn og voksne - samt et godt udvalg af frisk kaffe, fortæller Jannie Ladefoged.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Running Donuts på torvedage

Running Donuts med friskbagte donuts og kaffe har meldt sin ankomst hos torvehandlerne på Vestensborg Allé ved Torvet i Nykøbing.
05. oktober 2020 kl. 09:02 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Frugt og grønt, ost og frisk fisk bliver bliver snart suppleret af lækre dounuts og velduftende kaffe, når der onsdag og lørdag er torvedag.

Det er Jannie Lagefoged, inderhaver af det nystartede firma "Running Dounuts", der har meldt sin ankomst hos torvehandlerne på Vestensborg Allé ved Torvet i Nykøbing.

- I min vogn er jeg klar med friskbagte dounuts i masser af forskellige smage og farver - til både børn og voksne - samt et godt udvalg af frisk kaffe, fortæller Jannie Ladefoged, der også tager imod bestillinger inden på telefon 2936 7890.

Det kunne jo være til alt fra for eksempel fødselsdage til bryllupper. Udover Nykøbing er det planen, at Jannie og Running Dounuts også vil være at finde på torvedage i Næstved. Der bliver salg af donuts, alm kaffe fra friske bønner, cappuccino, macchiato og sodavand.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE