cookie-og-privatlivspolitik
Der kommer lys på skøjtebanen foran Nimb, så det bliver en kombination af lysoplevelser og skøjtning,
Der kommer lys på skøjtebanen foran Nimb, så det bliver en kombination af lysoplevelser og skøjtning,
Foto: Tivoli

Ugeavisen Guldborgsund

Så er der Tivoli-billetter på højkant

Fra 31. januar til 23. februar kan man opleve Vinter i Tivoli. Ugeavisen udlodder forskellige billetter i samarbejde med attraktionen i København.
21. januar 2020 kl. 06:13 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Det vakte opsigt, da Tivoli tilbage i 2018 første gang inviterede gæsterne indenfor til en ny vintersæson. Mixet af sne-scenografier og vinteraktiviteter var så populære, at sæsonen nu fortsætter. Der er udsigt til nye lysscenografier, legeaktiviteter og med ABBA musicalen Mamma Mia i Koncertsalen er der noget for enhver smag.

Vinter i Tivoli finder sted fra 31. januar til og med 23. februar, hvor vinterferie, Valentinsdag og fastelavn indgår i samme periode.

Sammen med Tivoli har Ugeavisen fået muloghed for at udlodde forskellige billetter. der er følgende på højkant:

Første præmie: To billetter til Mamma Mia musical i Tivolis Koncertsal (Teaterbillet er inkl. entre til Vinter i Tivoli). Forestillingen er torsdag 6. februar kl. 19.30 (dato kan ikke ændres).

Anden Præmie: Fire entrebilletter og fire turpas, der er gyldige til Vinter i Tivoli.

Tredje præmie: Fire entrebilletter, der er gyldige til Vinter i Tivoli.

Vinderne skal bruge deres præmier senest 23. februar.


Mamma Mia med ABBA hits

Fra 22. januar kan Den globale megasucces MAMMA MIA! opleves i Koncertsalen i Tivoli. Med et 30-mand stort ensemble og en række af ABBAs udødelige hits er Tivolis Koncertsal klar til at give publikum en fest med Annette Heick, Matilde Zeuner Nielsen, Trine Gadeberg, Gordon Kennedy, Jesper Lundgaard og Peter Oliver Hansen.


Vinterhygge

Der kommer lys på den 300 m2 store skøjtebane foran Nimb, så det bliver en kombination af lysoplevelser og skøjtning, hvor pirouetter og andre bevægelser får det interaktive lys under isen til at forandre sig.

I en lille landsby på Plænen står den 15 meter høje iglo Pingonesien. Pingonesien tager udgangspunkt i det verdensberømte Rasmus Klump-univers. Indenfor i igloen vil der udover legeaktiviteter for børnene være mulighed for at danse til en ny dansevideo med titlen "Plingeling", der også optræder på det nye Rasmus Klump-soundtrack.


Konkurrence

For at deltage i lodtrækningen om de attraktive præmier, kan du enten vælge at benytte svarkuponen (mærk kuverten "Tivoli") eller indsende dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk (husk navn, adresse og telefonnummer). Vi skal have dit svar senest 28. januar klokken 10. Vinderne får herefter direkte besked.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce