cookie-og-privatlivspolitik
I denne uge udlodder Vores Nykøbing og Ugeavisen fire billetter til Colorfun.
I denne uge udlodder Vores Nykøbing og Ugeavisen fire billetter til Colorfun.
Foto: Colorfun

Ugeavisen Guldborgsund

Så er der dømt farvefest

Kom til ColorFun i Nykøbing.
23. august 2021 kl. 10:44 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Vær med til sommerens sjoveste løb og farvefest, som kommer til fem byer i 2021 - heriblandt Nykøbing lørdag 4. september.

Ruten er på 5 kilometer. ColorFun er festen som samler hele familien, venner og kollegaer til en sjov dag.

Undervejs kastes der med farver på farvestationerne og på den centrale plads på Strandboulevarden i Nykøbing.

På løbsdagen skal alle bare have hvidt tøj på, så sørger arrangøren for, at I bliver farvet godt til i alverdens farver. 

På festpladsen vil der være dj`s, dansere og masser af farve. Der vil være barvogn, foodtrucks og sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Annonce

Se meget mere på colorfun.dk.

Løbet sker i samarbejde med Vores Nykøbing. De er i sensommerhumør, og er friske med en rabatkode til alle, når billetterne skal købes - brug koden Nykøbing2021 på 30 procent rabat.


Konkurrence

Sammen med Vores Nykøbing udlodder Ugeavisen i denne uge et famile/venne-sæt bestående af fire billetter til arrangementet. Du skal blot svare på spørgsmålet: Hvilke to farver skal man blande for at få farven lilla? Indsend dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest tirsdag 31. august klokken 10. Husk at skrive navn og adresse i din mail til os.Vinderen får direkte besked.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE