cookie-og-privatlivspolitik
Falck har oprettet kviktestcenter i den tidligere alarmcentral på Kringelborg Allé.
Falck har oprettet kviktestcenter i den tidligere alarmcentral på Kringelborg Allé.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Så er der højest 20 km til teststed

Region Sjællands testplan sikrer, at regionens borgere har maksimalt 20 km til enten kviktest eller PCR-test. Åbningstiderne er udvidet, så regionens borgere nu har adgang til test på flere dage, og flere har mulighed for at blive testet efter arbejdstid. Nu også i Gedser og Stubbekøbing.
25. februar 2021 kl. 06:51 Af Manfred Sørensen

REGION SJÆLLAND Adgangen til COVID-19-test er blevet lettere for borgerne i Region Sjælland. Aftalen med Falck om kviktest og de udvidede åbningstider i regionens testcentre betyder, at der nu er spredt et finmasket net ud over hele regionen, som sikrer, at afstanden til test er blevet kortere for mange borgere. Borgerne vælge at blive testet på 36 steder i regionen, hvor der tilbydes enten PCR-test (halspodning) eller kviktest (næsepodning).

- Vi er rigtig glade for, at vi har kunne indgå en foreløbig aftale med Falck med kort varsel. Det er vigtigt, at regionens borgere har nem og lige adgang til at blive testet, i takt med at samfundet begynder at åbne igen, siger Anne Øster Hjortshøj, enhedschef i Region Sjælland.

Man kan bestille tid til en PCR-test på www.coronaprover.dk. Region Sjælland har PCR-teststeder i alle regionens kommuner - i Guldborgsund er det på Århusvej 38.

For at sikre test af rejsende er der fortsat et teststed på havnen i henholdsvis Gedser og Rødby, som er forbeholdt ind- og udrejsende.


Kviktest i Nykøbing,Stubbekøbing og Gedser

Fra og med mandag i sidste uge er der åbnet et kviktestcenter med daglig åbningstid fra klokken 8 til 20 hos Falck, Kringelborg Allé 2 i Nykøbing

Annonce

Yderligere er der i sidste uge åbnet kvikteststeder i Stubbekøbing Hallen på Gl. Landevej 1 i Stubbekøbing med åbningstid mandag klokken 9 til 15 og torsdag fra klokken 11 til 17 samt på Skråvej 2 i Gedser med åbningstid tirsdag klokken 11 til 17 og fredag fra klokken 9 til 15. Her er mulighed for fremmøde uden tidsbestilling. KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE