cookie-og-privatlivspolitik
Biografchef Bente Nielsen glæder sig sammen med personalet til at komme i gang igen
Biografchef Bente Nielsen glæder sig sammen med personalet til at komme i gang igen
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Så er der nedtælling til en længe ventet genåbning

Nordisk Film Biografer Nykøbing er atter åben for gæster torsdag 6. maj.
02. maj 2021 kl. 10:07 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Når biograferne igen åbner torsdag 6. maj efter corona-nedlukningen, slår Nordisk Film Biografer Nykøbing dørene op med et stjernespækket program, hvor flere af efterårets store film igen bliver mulige at se.

Der bliver rig mulighed for et tiltrængt grin med blandt andre Nikolaj Lie Kaas og Mads Mikkelsen i komedien Retfærdighedens Ryttere eller at nynne med på Lille Sommerfugl med Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster i hovedrollerne.

Også Thomas Vinterbergs Druk, som har modtaget filmpriser i overflod og er nomineret til en Oscar, vil kunne ses i biografen.

Allerede fra 12. maj får yderligere syv film premiere, og ugen efter kommer endnu fem film på plakaten. Derefter er vi fremme ved 27. maj, hvor den længe ventede femte Afdeling Q-film får premiere. Det sker med filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens krimithriller Marco Effekten, hvor Ulrich Thomsen har hovedrollen som den karismatiske efterforsker Carl Mørck, der leder politiets afdeling for henlagte sager.

- Som udgangspunkt kører vi videre med de forholdsregler vi havde før lukningen i december - og det vil sige afstand mellem pladserne i salene, afspritning, en begrænsning på 24 personer sammen i foyeren og så videre. Vi lægger ud med fuldt program, og kører den første film klokken 15 og den sidste klokken 21.15 på åbningsdagen for at sprede kundeflowet. Det nye er, at der vil stå en ansat i døren og tjekke coronapas, fortæller Bente Nielsen, biografchef.

Annonce

Hun glæder sig sammen med personalet til at komme i gang igen, og til at finde den daglige rytme igen efter mange måneders nedlukning.

- Biografklub Danmark har forlænget muligheden for at få set de sidste film i sæsonen, men Baby Bio og Senior Bio med mere venter jeg lidt med at genoptage, nu skal vi lige igang, fortsætter hun, og føjer til, at hun i weekenden samler hele personalet, så alle lige kan få set hinanden igen. Fire ansatte er stoppet under lukningen, og dem skal der siges ordentlig farvel til.

- Vi har en tradition med, at man giver kage, når man stopper her i huset. Og det får de ikke lov at slippe for, griner hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE