cookie-og-privatlivspolitik
To varevogne er klar til at bringe varer ud i Guldborgsund.
To varevogne er klar til at bringe varer ud i Guldborgsund.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Så er det NU - du skal handle lokalt!

Vores Nykøbing har knoklet for at etablere en fælles online platform til bestilling af varer. Disse varer bringes gratis ud i hele Guldborgsund.
24. marts 2020 kl. 06:38 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

GULDBORGSUND Vi er mange, der holder vejret for tiden. Vi håber, at det hele nok skal gå, når vi kommer ud på den anden side af corona-krisen. Men for alle erhvervsdrivende kræver det benhårdt arbejde.

- I Vores Nykøbing er vi klar over, at vi bliver nødt til at gøre noget NU for at hjælpe vores medlemmer. Derfor lancerer vi tirsdag 24. marts en online platform til bestilling af varer fra vores medlemsbutikker. Disse varer bringer vi gratis ud i hele Guldborgsund. Tilbuddet gælder ikke supermarkeder, apoteker og restauranter, da vi ikke på så kort sigt kan håndtere disse typer af varer. Provi har på ultra kort tid udviklet webshoppen, der vil være at finde på voresgaveshop.dk, fortæller André Andersen fra Vores Nykøbing. Det vil blandt andet være ham selv og kollega Sanne Andersen, der bringer varerne ud.

- Frimann Biler og Ejner Hessel har meget velvilligt stillet varebiler til rådighed. Og vi har fået økonomisk fået hjælp fra Guldborgsund Kommune til projektet, tilføjer han.

Proceduren vil være, at hvis man bestiller inden klokken 15, vil det varen/varerne blive bragt ud næste dag mellem klokken 10 og 15. Betalingen sker via Mobilepay til den respektive forretning.

Bestillingen vil blive sat på trappestenen, og buddet ringer på, og forlader stedet.

- Vi bringer også varer ud, der er bestilt hos vores medlemmer via Instagram, Facebook, hjemmeside eller andet. Så det vil sige, at man har mulighed for at handle i en forretning, der rent fysisk holder lukket. Vi håber virkeligt, at man - både medlemmer og kunder vil benytte sig af muligheden. Det er nu, du skal handle lokalt, så vi sikrer, at forretningerne også er her efter krisen, understreger André Andersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce