cookie-og-privatlivspolitik
Sofus Betjent er på sagen, når der skal løses gåder i Idestrup...
Sofus Betjent er på sagen, når der skal løses gåder i Idestrup...
Foto: Grete Herskind

Ugeavisen Guldborgsund

Så skal der opklares mord i Idestrup Forsamlingshus

I årets forestilling i Idestrup Dilettantforening forsvinder mænd på mystisk vis fra Pilegården.
15. oktober 2020 kl. 07:51 Af Katrine Sabroe Christensen

IDESTRUP På scenen i Idestrup Forsamlingshus øver aktørerne ihærdigt på årets dilettantstykke - Logik for burhøns, politikere og kriminalbetjente.

Stykket tager sit udspring på Sydfalster på Pilegården, hvor datteren er bange for at ende som barnløs gammeljomfru - men måske kan veninden hjælpe til med at finde den rette! Flere mænd ankommer til Pilegården - og flere forsvinder på mystisk vis.

Det må være en opgave for Sofus Betjent, og måske kan også viceborgmesteren hjælpe?  Eller er det bare spøgelser? Forviklingerne er mange på Pilegården, så der er lagt op til nogle fornøjelige timer. Tag naboen og vennerne under armen og kom og oplev, hvad de gæve skuespillere har fundet på af sjov og spas i år!

Stykket spilles 28. oktober for pensionister klokken18.30 og igen torsdag 29. oktober og fredag 30. oktober, hvor Carsten i Forsamlingshuset serverer stegt flæsk og persillesauce klokken 17. Fra klokken 18.30 serveres kaffe og kage

Lørdag 31. oktober serveres der gammeldaws oksesteg med tilbehør klokken 17.

Annonce

Billetter købes hos Susan Fiskbæk alle hverdage fra nu og frem til 21. oktober på tlf. 2277 7053 - eller på mail: idestrupdilettant@gmail.com.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE