cookie-og-privatlivspolitik
Det er meget vigtigt, at vi handler lokalt - ikke mindst de kommende uger.
Det er meget vigtigt, at vi handler lokalt - ikke mindst de kommende uger.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Så'r det ud i den lokale julehandel!

Husk at handle lokalt!
25. november 2020 kl. 13:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

LOLLAND-FALSTER Tiden lige nu er jo bestemt ikke som den plejer at være - og det har den ikke været lige siden det tidlige forår. Det skyldes selvfølgelig den corona-pandemi vi stort set i hele verden slås med på forskellige niveauer.

Og nu venter så den kommende og forhåbentligt store julehandel, der for alvor sætter ind i denne uge - om vi så kalder det black november, black week, black friday eller late night.

Bliver der gang i kasseapparaterne og betalingskort-terminalerne i de lokale butikker - eller løber de gigantiske internet-udbydere med det meste?

Det er selvfølgelig ikke til at vide på nuværende tidspunkt.

Men fra Ugeavisens side vil vi gerne, ligesom formændene i de forskellige byers erhvervsforeninger - blandt andet Mie Rasmussen i Nr. Alslev og Birgitte Mammen i Stubbekøbing samt André Andersen, der Vores Nykøbings erhvervs- og citychef - opfordre alle til at handle i vores lokale forretninger.

Vi tror på, at forbrugerne på Lolland-Falster i bund og grund gerne vil handle i lokale butikker. Det er bekvemt, du kender butikken, du får personlig og vedkommende betjening, og det er en rar følelse at støtte lokale initiativer. 

Det er meget vigtigt, så vi også i fremtiden kan have velfungerende byer med et godt udvalg af forretninger.

Så på med mundbindet og ud i den lokale julehandel!

Ugeavisen ønsker rigtig god fornøjelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce