cookie-og-privatlivspolitik
Teatersæsonen 2021-2022 byder på spændende oplevelser lige fra det akrobatiske, til de helt store dramaer.

2

Billeder

Teatersæsonen 2021-2022 byder på spændende oplevelser lige fra det akrobatiske, til de helt store dramaer.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Sæsonbrochure fra Teatret Masken på gaden

På Teatret Masken glæder de sig ekstra meget til at kunne publikum indenfor.
05. juli 2021 kl. 07:55 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Teatret Maskens sæsonbrochure er på gaden, den kan blandt andet hentes på bibliotekerne og på www.masken.dk kan du også finde det spændende program.

- I år glæder vi os ekstra meget til at åbne dørene og fylde huset med publikum og oplevelser. Oplevelser der giver luft, latter og gråd. Længslen efter publikum og spændende forestillinger, har nærmest aldrig været større. Det er sjovt nok først, når vi mister, det vi er vant til at have i vores liv, at vi kommer til at savne det. OG det gør vi! Savner vores fantastiske publikum, savner at opleve magien i teatersalen sammen med jer, lyder det fra Hannah Karina Mikkelsen, teaterleder, og hun fortsætter:

- At føle at høre til, være en del af noget større, at opleve sammen med andre, er en helt speciel følelse. Selv om alle i en teatersal ikke kender hinanden, er det skønt at grine og græde af de samme ting, det giver os følelsen af samhørighed og fællesskab, som er vigtigt for os som individer. Samtidig med at samfundet åbner, bliver vores frihed større og i vores frihed bor fællesskabet.

Teatersæsonen 2021-2022 byder på spændende oplevelser lige fra det akrobatiske, til de helt store dramaer.

Udover at mødes på Teatret Masken, så skal publikum en tur i Retten, på KUMUS og en tur rundt i gaderne og på Havnen i Nykøbing.

Annonce

Har du lyst til at prøve kræfter med selv at stå på scenen, så er muligheden her nu.

I Ejegod Krøniker har teatret brug for dig, når det bevæger os ud i gaderne for at give publikum et indblik i livet i 60'erne.

Læs mere om hvordan du melder dig, på hjemmesiden, ring eller kig forbi.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE