cookie-og-privatlivspolitik
I forbindelse med forestillingen får cirka 75 unge mennesker mellem 12 og 25 år mulighed for at lære moderne dans at kende.
I forbindelse med forestillingen får cirka 75 unge mennesker mellem 12 og 25 år mulighed for at lære moderne dans at kende.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Sætter lyd til klassiker

Teaterforeningen Guldborgsund byder på en unik teateroplevelse med en anderledes blanding af ballet, tunge beats og dramatiske dansetrin, når HC Andersens "Nattergalen" bliver opført i samarbejde med "Den Sorte Skole".
25. januar 2020 kl. 06:16 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Der er over et århundrede imellem dem. Alligevel bliver de snart forenet på de skrå brædder i Nykøbing, når Teaterforeningen Guldborgsund kombinerer Oscar Wilde og  H.C. Andersens kendte klassikere om Nattergalen med et nykomponeret og levende lydtæppe leveret af "Den Sorte Skole".

En musikalsk duo, der har vundet flere priser for deres evner som DJ's, der både kombinerer genrerne hiphop, world og electronic. Men det er ikke kun publikum, der får glæde af en kreativ onsdag på Falster. I forbindelse med forestillingen fra Dansk Danseteater får 75 unge mellem 12 og 25 år også mulighed for at prøve kræfter med moderne dans. Det sker, når de professionelle dansere deler ud af deres rappe fodtrin og koreografi til tre forskellige workshops i Nykøbing.

"Nattergalen", der er en dobbelt balletforestilling skabt af Sebastian Kloborg og Alessandro S. Pereira, spiller på Nykøbing F. Teater onsdag 29. januar klokken 19.30.

De tre workshops foregår på Nykøbing Katedralskole lidt tidligere samme dag - i perioden fra klokken 15 til 18. Arrangementet er støttet af Guldborgsund kommune som en del af kommunens ønske om et rigt og tilgængeligt kulturliv i de unges hverdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce