cookie-og-privatlivspolitik
Sebastian Klein vil til Nykøbing medbringe Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer og Aleksander Thastum.
Sebastian Klein vil til Nykøbing medbringe Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer og Aleksander Thastum.
Foto: Guldborgsund-bibliotekerne

Ugeavisen Guldborgsund

Sebastian Klein kommer!

Guldborgsund-bibliotekerne runder børnenes sommerferie af med et brag af et show.
18. juli 2020 kl. 09:10 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Han er verdensberømt hos børnene og de elsker ham.

Det drejer sig om Sebastian Klein og der er lagt op til en fantastisk eftermiddag, når Guldborgsund-bibliotekerne runder børnenes sommerferie af med et brag af et show med netop Sebastian Klein.

Det sker søndag 9. august, hvor børn fra 5 år og op kan opleve Sebastians skøre safarishow, som er et vanvittigt børneshow, der bejler kraftigt til titlen som det bedste danske show for børn.

Sebastian Klein har denne gang allieret sig med Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer og Aleksander Thastum og det er da også gennemmusikalsk børneunderholdning, børnene kan se frem til, når trioen skruer op for underholdningen i Nykøbing F Hallens Hal 3.

Sebastian Klein er landskendt for et hav af børneprogrammer. Blandt andet programserien "Bidt, brændt og stukket", hvor han både har ladet sig bide af en hugorm og har rørt ved fjæsing. Derudover har han skrevet flere bøger om dyr.

Med forbilledligt overblik styrer Sebastian begivenhedernes gang og præsenterer et sandt overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, tossede sange, besynderlige danse og forrygende artistnumre - alt sammen i en munter og musikalsk ramme.

Sebastians skøre safarishow er et vanvittigt børneshow, der bejler kraftigt til titlen som det bedste danske show for børn. Det er et komisk og gennemmusikalsk studie i veltømret børneunderholdning. Med forbilledligt overblik styrer Sebastian begivenhedernes gang og præsenterer et sandt overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, tossede sange, besynderlige danse og forrygende artistnumre - alt sammen i en munter og musikalsk ramme.

Et perfekt show for kloge børn og deres dumme forældre!

- Det er gratis at deltage, men husk at booke billet på guldbib.dk. For at sikre afstanden, skal ALLE have billet - også voksne. Max en voksen pr. barn, oplyser Mette Rygaard, kommunikationskonsulent hos Guldborgsund-bibliotekerne.Hun fortæller endvidere, at arrangementet er en del af MEGA Aktiv Sommer og er støttet af midler fra Folketingets sommerpakke til sommeraktiviteter for børn og unge.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce